Kuidas Näeb Välja Indrek Tarandi Päev Brüsselis?

Selline näeb välja üks õige parlamendisaadiku tööpäev. Tegevuse ja ülesannete puudumise üle just kurta ei saa.
Indrek Tarandi kalender 6. oktoobril 2009
 
Juuresolevalt pildilt on näha, et päev algab kell 9.20 Põhiseaduskomisjoni aruteluga Euroopa välisteenistuse arutelu teemal, mida lahatakse ka kell 10.00 algab Väliskomisjoni kohtumisel, mis omakorda põimub kella 10.30 ajal Shveitsi parlamendi delegatsiooni vastuvõtuga. Kella 14.30ks on Indrek fraktsioonikaaslasele ja hõimuvennale põhjanaabrile Hannu Takkulale lubanud minna Special Olympics Football üritusele, millel kaua paraku viibida ei saa, sest kell 15.00 Väliskomisjonis arutatakse Afganistani ja Pakistani olukorra üle. See tekitab omakorda uue probleemi, kuna samaks peab Indreku minema ka tagasi Põhiseaduskomisjoni, kus Euroopa Komisjoni asepresident Margot Wallströmiga räägitakse Iiri referendumist. 
 
Kell 16.30 jätkatakse Põhiseaduskomisjoni tööd kliimaleppe institutsionaalsete aluste kallal. Kui kell lööb viis, on kindlasti tarvis hääletada Sahharovi inimõiguste auhinna kandidaadi üle. 18.00 ajal saadakse Euroopa Parlamendis kokku, et arutada vöimalikut kiiret ja tulemuslikku Balti-Aadria telje, sedapuhku rongitelje, loomist. Selle tulemusel saaks Poolast Itaaliasse korraliku, lääne-euroopaliku rongiühenduse. Kella 18.30 ajal tuleb kindlasti kohtuda Föderalistide intergrupis Rootsi euroministri Cecilia Malmströmiga. Päeva lõpetab kell 19.00 Soome europarlamendi saadiku Sirpa Pietikäineni poolt korraldatud IDEA (The International Institute for Democracy and Electoral Assistance) õhtusöögiga.
 
Olge tublid!
 
Indrek Tarand
Euroopa Parlament