Uudisteagentuur Beuters Teatab: Indrek Tarand Võtab Brüsselisse Kaasa Oma Pere

Niisiis – õigus oli vendadel Maks ja Kops Kauril ning nende õdedel Põis ja Sapp Kauril, kes on oma blogides europarlamendi valimistest peale mananud, et Indrek Tarand palkab  massiliselt tööle oma pere liikmeid.  Nüüd ongi nii juhtunud: Tarand võtab tööle oma Pere!

 

Nimelt asub septembrist Indrek Tarandi teise assistendina Europarlamendis tööle Pärtel-Peeter Pere. Pere on varem töötanud Põhja politseiprefektuuri pressiesindajana. Brüsselis saavad Pere ülesanneteks olema päevakavade koostamine, üldine parlamendi tööd puudutav asjaajamine, pressiga suhtlemine, Indrek Tarandi kodulehele uudiste toimetamine ning suhtlus külaliste- ja koostööpartneritega.

 

Pärtel-Peeter Pere on lõpetanud Tallinna Ülikooli kultuuriteaduse ja rootsi keele eriala. Vabal ajal tegeleb ta muusikaga ning mängib kitarri ansamblis Erik Seim Projekt.  

www.myspace.com/erikseimprojekt

„Ma ei tee lepingut Pärtel-Peeter Perega siiski mitte ainult kasiino-kauride nörritamiseks. Ka mitte seetõttu, et tema nimest saab moodustada minu tegevust hästi iseloomustava rahvusvaheliselt tuntud lühendi PPP (Private-Public-Partnership).  Tähtsamaiks motiiviks on siiski inimese omadused, mida olen tundma õppinud,” kommenteeris Indrek.  „Ta on kindlate põhimõtetega noor mees ja temas on tarvilikku energiat, et rahvusvahelises keskkonnas hakkama saada.”

Huvilistele teadmiseks, et alates sellest europarlamendi koosseisust on europarlamendi liikmetel keelatud palgata oma pere liikmeid. Selle klausli alla loetakse lähisugulasi (vanemad, abikaasa, lapsed), kuid erandina võimaldatakse selle kategooria inimesi palgata juhul, kui nad on varem olnud Euroopa Parlamendi liikmed.  Andres Tarandiga pole Indrek selles küsimuses läbirääkimisi pidanud kinnitasid nii isa kui poeg justkui ühest suust.

Pärtel-Peeter Pere