Indreku Kommentaar Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Valimisklipile

Sotsiaaldemokraatlik erakond on valmistanud saabuvateks kohalike omavalitsuste valimisteks kauni videoklipi nende linnapeakandidaat Jüri Pihlist. Mitmete vahvate toetajate leeri on Youtube’is levivas klipis sattunud ka Indrek Tarand. Küsisime Indrekult kommentaari, kas ja miks on ta asunud sotside linnapeakandidaati toetama.
Indrek kommenteeris klippi nii: “Esiteks olen mina soovitanud parteidel leppida kokku, et nende superstaarid oleksid aselinnapead ja pealinna juhiks keegi, kes pole parteilise vôitluse vili. Teadaolevatest linnapeaks pürgijatest on Pihl loomulikult klass omaette. Ega mul pole midagi teiste klipis osalejate vastu – normaalset juttu räägivad ju!  Ja ma vôin iga kell ka ise “Elagu Pihl” ütelda, olen seda ka “Eesti Ekspressis” terve artikliga vääristanud 2007.  Ent pole vôimalik, et lausuksin seda sellises sotsiaaldemokraatlikus segakooris.  Ma lihtsalt ei kuulu sellesse koori. Loodan, et selline minu pildi kasutus on noorte tegijate äpardus, oskamatus asju ajada ja pime usk reklaami.  Kui see aga on soov minu turjal liugu lasta, siis on asi hullem. Usun, et Jüri Pihl vôimeka mänedzerina laseb klipi autoritel seda minu episoodi vôrra lühendada otsekohe, sest spetsifilise huumorimeele omanikuna ta kindlasti teab, et parteilistes asjades mina nalja ei armasta:)”