Indrek Tarand Ühineb Ep-S Roheliste Fraktsiooniga

Indrek Tarand otsustas osaleda Europarlamendi töös Roheliste fraktsiooni kaudu. 

Peamisteks põhjusteks, miks ta valis koostööpartneriks just Rohelised, tõi Indrek välja asjaolud, et rohelus on pädevam ideoloogia kui Prantsuse revolutsiooni aegne liberalism ja XIX. sajandi demokraatiad – sotsialistlik ja kristlik ning et läbirääkimistel kuue võimaliku fraktsiooniga olid just rohelised piisavalt paindlikud võtma arvesse tema positsiooni parteitu inimesena. “Lisaks on Eesti rohelised sedapuhku valija tahtel EP-s esindamata ja ma leian, et Eesti kui terviku huvides pole mitte neljanda liberaali tekkimine, vaid võimaluste maksimaalne kasutamine. Jalgpalli-keeles olen Libero… Presidendid Rebecca Harms ja Daniel Cohn -Bendit ning peasekretär Vula Tsetsi ja  fraktsiooni koosolek on minu kavatsuse heaks kiitnud. Täpsemaid kommentaare oma otsusele annan Kuku Raadio saates “Nädalategija” reedel, 10.07. kell 13,” lisas Indrek.