Indreku Toetajatega Liitus Helilooja Veljo Tormis!

1990.a valmis Veljo Tormisel meeskoorile kirjutatud teos „Eestirahva erakonnamäng“. Sellega soovis helilooja enda sõnul hoiatada erakondliku egoismi eest. Eile õhtul Indrek Tarandiga kohtunud Tormis sõnas, et viimaks on aeg erakondade omavahelisele kemplemisele piir panna ning andis kodulehe jaoks üle ka videomaterjali, mis kinnitab, et Indreku kampaania ajab õiget asja. 1990.aastal Toompeal filmitud kaadrid mõjuvad väga aktuaalselt ka täna.

„Mul on siiralt hea meel ja au teatada, et Veljo Tormis soovis mu kodanikuühiskonna kampaaniale toetust avaldada ning kinnitas seda silmast silma,“ rõõmustas Indrek. „Tema erakondade poliitiliste mängude eest hoiatav teos valmis 19 aastat tagasi, mis annab tunnistust tema ettenägelikkusest ja murest partokraatia liigse leviku pärast Eestis. Soovitan vaadata ja kuulata, eriti erakondlastele. On mille üle mõelda,“ lisas Indrek.

loe edasi… (691 sõna)