Brüsselis Näeme, … !

Head ja armsad kaaskodanikud!

Rahvas on rääkinud ja otsused langenud. Ma olen alati kindel olnud, et keerulistel aegadel suudavad eesti kodanikud end kokku võtta, kaalutleda ja teha tuleviku seisukohalt pädevaid otsuseid. Võtke või esimene laulupidu, Vabadussõda, teisitimõtlev vastupanu brezhnevlikul perioodil ning laulva revolutsiooniga iseseisvuse taastamine… Me oleme teinud ajalugu, nüüd rändame üheskoos edasi! Olen pisarateni liigutatud tänase tulemuseni jõudmisel mulle osaks saanud toetuse ja mõistmise eest. Olen õnnelik, et mul polnud valimisteks kasutada miljoneid kroone. Sellist kampaaniat raha eest ei saakski. Olen rõõmus, et me ei pidanud ühtegi puud valimisvoldikuteks ohverdama – kui ajada õiget asja, laabub kõik plakatitetagi.

Tänan kõiki! Win-win situation, isn´t it?

Ikka teie,

Indrek Tarand