Emori Uuring: Eurovalimised Võidab Kesk, Koha Saab Ka Indrek Tarand

Europarlamendi valimised võidab Keskerakond, kes saab kuuest kohast kaks; samuti osutub valituks üksikkandidaat Indrek Tarand, selgus ERR-i uudistetoimetuse tellitud Emori küsitlusest. Indrek Tarandi hinnangul näitab uuring, mille järgi pääseb ta Euroopa Parlamenti, vastuseisu partokraatia ülbusele ja kodanike lollikspidamisele kinniste nimekirjadega, samuti ka tunnustust tema kandideerimisele.

“Küsitlused on muidugi toredad asjad ja midagi nad kindlasti näitavad, aga valijate tegelik tahe vormistatakse e-hääletusel (28.05.-03.06.), eelhääletusel (01.-03.06.) ja valimiste päeval, 7.juunil. Olen toetuse üle väga rõõmus ning tänan kõiki, kes on mind nõu ja jõuga aidanud! Juba nende inimeste pärast pühendangi oma tegevuse kodanikuühiskonna ning demokraatia kaitsmisele ja euroopalikuks arendamisele. Võit on võimalik – võidame üheskoos!” lausus Indrek rõõmustava uudise kommentaariks.

Kollased

Reas

Valijad ütlevad: 115